Fedák Ingatlaniroda

Ajánlólevelek

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT INGATLANKÖZVETÍTŐI MUNKÁNKRÓL AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS MEGJELENÍTJÜK ITT A WEBOLDALON!

Csaba nagyon korrekt szakember. Végig nyíltan, korrektül, baráti viszonyban lehetett vele kommunikálni. Sosem volt kertelés, mellébeszélés. Bármikor elérhető volt. Bátran ajánlom. A történet sikeres eladással zárult.

Kardos Krisztina

 

Csaba ismételten remek precíz lelkiismeretes munkát végzett. Ingatlan kiadással kapcsolatos ügyintézéssel is bátran keressék.

Szigeti Norbert

 

Csabát nagyon közvetlen, segítőkész, lelkiismeretes ingatlanosnak ismertem meg. Gyönyörű, profi fényképeket készített a lakásról, fáradságot nem kímélve kereste meg a legjobb pontokat a lakás bemutatásához. Szükség esetén a későbbiekben is biztos keresni fogom!

Holcsikné Brummer Mária

 

Remek ingatlanos, nagyon rugalmas, jól kommunikál, és segítőkész mindenben az ingatlan adás vétel elejétől a végéig.

Bellus László

 

Csaba nagyon korrekt, közvetlen, segítőkész és gyorsan kiadta a lakásomat, csak ajánlani tudom másoknak is!

Koroknai-Tóth Katalin

 

Csak ajánlani tudjuk Csabát. Precíz, pontos nagyon korrekt ügyintézés. Mind a vevő, mind az eladó részére maximális figyelem, teljeskörű tájékoztatás és segítőkészség. Gyönyörű profi fotókat készített az ingatlanról. Bármilyen kérdésben készségesen állt rendelkezésünkre. Még egyszer köszönjük!

Heidinger Ágnes

 

A cég képviselői segítettek egy anyukának karnyújtásra lenni a lányától, egy középkorú párnak megtalálni álmaik mézeskalács-házikóját. Csabáról: szorgalmával, kitartásával, emberismeretével és empátiájával alig negyed év alatt segített eladni Zuglói lakásunkat. Hozzáállása a szakmájához számomra pozitív meglepetés volt a piacon, gyakorlatilag az összes kapcsolatunk közül Ő volt az egyetlen közvetítő erőforrás, aki maximálisan a két ügyfele érdekét képviselte. Örültem, hogy vele dolgozhattunk együtt.

Filep Imre

 

Csaba energiát nem kímélve, lelkiismeretesen intézte lakásom eladását. Sajnálom, hogy nem egyből Őt bíztam meg. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom! Köszönök mindent!

Judit

 

Kedves Csaba! Rövid, ám gyümölcsöző együttműködésünk kapcsán nemcsak egy jól felkészült, alkalmazkodó és kompromisszumképes ingatlan szakembert ismertünk meg Önben, hanem egy kiváló modorú, korrekt, megbízható fiatalembert is, aki ígéreteiben visszafogott, ám hatékonyan és fáradtságot nem kímélve működik közre a szervezésben. Mind az eladó, mind pedig a vevő oldal döntéseit segítő tanácsaival a háttérben rendelkezésre állva a kellő időben és módon támogatja a felek megegyezését. Munkáját, emberi hozzáállását köszönjük, hasonló ügyek kapcsán pozitív tapasztalataink alapján bátran fordulunk majd ismételten Önhöz. Üdvözlettel: Papp Zsuzsa és Kalácska János.

Dr. Papp Zsuzsa

 

Csaba segítőkészen segített az általunk kinézett ingatlan megtekintésében és a problémák megoldásában. Köszönöm szépen. Jó munkát kívánok az elkövetkezendő munkáihoz! Gábor

Emőd Gábor

 

Kedves Csaba! Köszönöm a teljes körű segítségét házam eladásában! Szinte napi kapcsolatban volt velem és vevőimmel is. Köszönöm a jótanácsokat, a mindenre kiterjedő figyelmét, a gyors intézkedést. További sikeres munkát kívánok!

Sándor Gáborné

 

Vevőjelöltként tudom mondani, hogy a másik fél irányában is korrekten jár el, segítőkész és kézben tartja a folyamatot.

János

 

Érdeklődő vevőként ismerkedtem meg Csabával az egyik ingatlanja bemutatása során. Sikerült feladni neki a leckét az igényeinkkel, de hónapokkal később is emlékezett, és figyelemmel kísérte a piac kínálatát. Így sikerült hozzásegítenie jövőbeni otthonunkhoz egy kollégáján keresztül. Végig rendkívül szimpatikus maradt, nem erőltetett ránk semmit, csak meghallgatott és együtt kerestük a megoldást. Csak ajánlani tudom!

Farkas Daniel

 

Csaba rugalmasan, segítőkészen, felkészülten végezte a lakásom eladását. Kérdéseimre mindig gyors, részletes választ kaptam. Nagyon tetszett a lakásomról készített hirdetése. Köszönöm a segítséget!

Judit

 

Csabában megtaláltam azt az ingatlanost, akivel tényleg szívesen együtt dolgozik az ember. Mindez szakmailag és emberileg is igaz. Rajta nem múlik az ingatlan eladása! Mindenkinek őszintén ajánlom.

Szabolcs

 

Csaba rendkívül barátságos, proaktív és segítőkész volt a házkeresésben. Fáradhatatlanul és őszintén válaszolt minden kérdésünkre. Csak ajánlani tudom.

Laura

 

Csaba időt, energiát nem kímélve segített ingatlanunk gyors és zökkenőmentes értékesítésében. Tanácsai nagyon hasznosak voltak számunkra. Köszönjük a sok segítséget.

Sárdi Orsolya

 

Csaba nagyon közvetlen, szimpatikus személy. Megbízhatóan, őszintén beszél a bemutatott ingatlanokról, előnyöket és hátrányokat is felsorakoztat. Ajánlom minden vásárló figyelmébe.

Miklós

 

Fedák Csaba nagyon klassz hirdetést csinált és lelkiismeretesen foglalkozott az ingatlanom eladásával. Nagyon meg vagyok vele elégedve szakmailag és emberileg egyaránt! Köszönöm a fáradozást!

PéterKapcsolati űrlap

Mondja el véleményét munkánkról és mi megjelenítjük!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.fedak.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Fedák Ingatlan

Hiba történt!